2019 JMD Super-remote questions and answers

JMD Super-remote, available in mid-March 2019, comes with three types of remote control: DS, Ford and Buick Oncora. Super remote control is a combination of chip and remote control, including chip and remote control functions. Super-remote control generate electronic sub computers in Handy-baby II.

So, what questions do you have about this Super-remote? this post answers 10 questions that customers may ask.

 

Question 1: When does Super-remote come on the market?

Answer: Super-Remote control will be available at the end of March 2019 and can be purchased by contacting agents.

 

Question 2: How much is the Super-remote pricing?

Answer: No pricing.

 

Question 3:How many models and functions of remote control are there?

Answer: Now there are three types of remote control: DS, Ford and Buick Encore.

The three styles have different shapes and the same functions.

jmd super remote - 2019 JMD Super-remote questions and answers - jmd-super-remote

 

Question 4:What are the Super-remote supported Vehicles?

The type of chip supported by Super remote is the same as that of Super chip.

Including 4D/46/47/48/T5 chip types.

 

Specific support for remote control models can be seen in mobile phone APP 【Remote】-【JMD Remote】【JMD ELE-Remote】

jmd super remote 02 432x600 - 2019 JMD Super-remote questions and answers - 2019 JMD Super-remote questions and answers jmd super remote 03 467x600 - 2019 JMD Super-remote questions and answers - 2019 JMD Super-remote questions and answers jmd super remote 04 423x600 - 2019 JMD Super-remote questions and answers - 2019 JMD Super-remote questions and answers jmd super remote 05 422x600 - 2019 JMD Super-remote questions and answers - 2019 JMD Super-remote questions and answers jmd super remote 06 - 2019 JMD Super-remote questions and answers - jmd-super-remote-06

 

Question 5:Does the Super-remote control contain chips?

Answer: Super remote control is a combination of chip and remote control, including chip and remote control functions.

 

Question 6: How does Super-remote control generate electronic subcomputers?

 

Answer: Electronic subcomputers can be directly generated in Handy-baby Ⅱ.

——Handybaby Ⅱ【chip-fun】

——【Remote Transfer】

——Choosing the Corresponding Vehicle Type

——Analog key for Handy-Baby Ⅱ antenna

——Matching with equipment on board

——When the matching is successful, the super remote control is put into the coil to generate the remote control.

 

Question 7: Is Super-remote control wired or wireless?

Answer: Super-remote supports both wired and wireless burning.

After selecting the corresponding model, APP will prompt you to choose the burning mode.

(Some models only support wired connections.)

 

Question 8: How does the Super-remote control generate the corresponding remote ?

Answer: Cooperate with Handy-baby II and APP to generate remote control.

——APP【Remote】

——【JMD Remote】

——Choosing the Corresponding Vehicle Type

——Choose the generation mode

——1. Connect Handy-baby II generation (wired)

jmd super remote 07 - 2019 JMD Super-remote questions and answers - jmd-super-remote-07 jmd super remote 08 - 2019 JMD Super-remote questions and answers - jmd-super-remote-08

 

——2.Remote Placement in Handy-baby II Recognition Coil Generation (Wireless)

jmd super remote 09 - 2019 JMD Super-remote questions and answers - jmd super remote 10 - 2019 JMD Super-remote questions and answers - jmd-super-remote-10

 

Question 9: How to match the Super-remote copy to get on the car?

Answer: Super remote control matching methods include manual matching and equipment matching.

jmd super remote 11 388x600 - 2019 JMD Super-remote questions and answers - 2019 JMD Super-remote questions and answers

Matching remote control or all loss with JMD OBD.

 

Question 10 : Does JMD have ordinary remote control?

Answer: Super-remote control can be used as ordinary remote control. Ordinary remote control is planned.

 

 

Suggested feedback

 

Suggestions and Suggestions in the Use of Super Remote Control. Please give positive and timely feedback.

jmd super remote 12 438x600 - 2019 JMD Super-remote questions and answers - 2019 JMD Super-remote questions and answers

www.obdexpress.co.uk

(Visited 2 times, 1 visits today)
favicon - 2019 JMD Super-remote questions and answers - 2019 JMD Super-remote questions and answers